Werkwijze


Na de aanmelding:

 

Nadat er contact gezocht is met mij volgt er een persoonlijke uitnodiging voor een eerste kennismakingsgesprek met de jongere en met de ouders. 

 

Belangrijk hierbij is dat er sprake is van een 'klik' om op basis van vertrouwen verder te kunnen gaan. Bij het eerste, vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we waar de hulpvraag ligt.

 

- Wat is er aan de hand waardoor  je tegen dingen aan loopt waar je misschien liever omheen loopt.

- Scheiding? Zorgen om hoe alles zal gaan?

- Hoe zou het toch komen dat je steeds in conflict komt met iemand in je familie of met die ene docent op school.

- Wat is nodig om de balans terug te vinden.

 

Aan het einde van dit kennismakingsgesprek kunnen we vaak al samen aangeven welke richting we graag uit zouden gaan, en dus hoe het vervolg er uit komt te zien.

 

Hierna stellen we de doelen vast. De jongere is heeft het gereedschap in de kast hangen. Samen bekijken we welke hamer of beitel op dat moment nodig is.

 

Belangrijk is dat er op een manier gewerkt word die bij jou past. Binnen aan tafel, op de bank zittend of misschien wel buiten op een veldje terwijl we een balletje trappen. Mijn luisterend oor in combinatie met mijn achtergrond als sportdocent bieden veel verschillende mogelijkheden.

 

Als we samen verder gaan dan evalueren we steeds na 5 gesprekken. Hoe staat het er dan voor?

 

Ouders/verzorgers en hun betrokkenheid zijn heel belangrijk in het proces. Tijdens de kennismaking en bij een (tussentijdse) evaluatie na +- 5 gesprekken worden ouders/verzorgers op de hoogte gesteld van de route die we samen willen (blijven) bewandelen.

 

Nieuwsgierig? Ik daag je uit om contact met me op te nemen en de kennismaking te starten.

 

Tarieven:

  • Kennismakingsgesprek van 30 minuten: zonder kosten.
  • Vervolggesprek van 60 minuten: € 50,- euro incl. BTW
  • Vervolggesprek van 90 minuten: € 70,- euro incl. BTW

 

 

* Voor jongeren met een PGB kan er contact worden opgenomen om de mogelijkheden m.b.t. het inzetten hiervan te bespreken.

* Bij gesprekken op locatie wordt €0,29 per km aan reiskosten in rekening gebracht.

* Gemaakte afspraken kunnen tot 48 uur van te voren worden afgezegd. Afspraken die te laat of niet worden afgezegd worden alsnog in rekening gebracht.