Over mij


Ik ben:

 

Mijn naam is Wendy Herrijgers en ik woon samen met mijn vriend in Tilburg. Sinds 2015 heb ik een praktijk voor begeleiding & coaching.

 

Ik werk samen met jongeren, en/of met de ouders/verzorgers, bij bijvoorbeeld:

  • het proces van een scheiding
  • pestproblematiek
  • faalangst
  • (school)uitval om andere redenen

Sinds 2005 ben ik werkzaam in het VMBO als docent lichamelijke opvoeding, mentor en als vertrouwenspersoon voor jongeren.

 

In de afgelopen jaren besloot ik me meer te gaan richten op mijn kracht, namelijk 1 op 1 begeleiding. Na het volgen van een aantal cursussen en de opleiding tot contextuele leerlingbegeleider van Orhto Consult heb ik besloten om een mijn eigen praktijk te starten. 

 

De keuze om het onderwijs en de begeleiding & coaching te combineren is een bewuste omdat ik graag de binding met het onderwijs wil blijven behouden. Jongeren brengen een groot deel van hun tijd door in het onderwijs en als docent blijf ik hierdoor betrokken bij alle ontwikkelingen die daar plaatsvinden.

 

Samenwerken is een sleutelwoord in de begeleiding & coaching die ik te bieden heb. Daarnaast vind je bij mij een luisterend oor, en iemand die met je mee denkt in hetgeen wat je in te brengen hebt. Samen werken we aan bijvoorbeeld het krijgen van meer zelfvertrouwen of het steviger in je schoenen staan.

 

De tools zijn er, ik help ze om ze gericht in te kunnen zetten.

 

Opleidingen: 

 

- Contextuele leerlingbegeleiding + verdiepingsjaar contextuele methodieken (Ortho Consult) 

- Motorisch Remedial Teaching  (Fontys OSO) 

- Vertrouwenspersoon (CPS) 

- Docent lichamelijke opvoeding (Fontys Sporthogeschool)

- Bewegingsagogie (CIOS Goes MBO+)

 

Registraties:

 

- Vereniging Contextueel Werkers (VCW) http://www.contextueelwerkers.eu/leden.html/filter/h